Σάββατο 11 Ιουνίου 2022

Συνάντηση του Συλλόγου δίπλα στη λίμνη 08-06-22



MERCI A TOUS NOS MEMBRES ET AMIS



Σε μια πραγματικά ζεστή ατμόσφαιρα , πραγματοποιήθηκε στις 08-06-22 το απόγευμα με επιτυχία και μετά από πολύ καιρό η πρώτη συνάντηση μελών και φίλων του Ελληνογαλλικού Συλλόγου Ιωαννίνων. Δίπλα στη λίμνη σε ένα ειδυλλιακό τοπίο στο μπαρ-καφέ " Δε Βίλατζ", πίνοντας καφέ και δροσερούς χυμούς με συνοδεία σπιτικών γλυκών φτιαγμένα από μέλη και φίλους, ανταλλάξαμε νέα και κουβεντιάσαμε μέχρι αργά το βράδυ. Και φυσικά η Ομάδα του Μουσικού Απεριτίφ, σταθερά ενεργή όλη τη διάρκεια της δύσκολης περιόδου, φρόντισε η μουσική επένδυση της χθεσινής βραδιάς να είναι αγαπημένα γαλλικά τραγούδια.


Συζητήσαμε και για θέματα του Συλλόγου, που θεωρούμε σημαντικά για την συνέχεια και εξέλιξή του. Γιατί πρώτα από όλα ο Σύλλογος ΕΙΝΑΙ τα μέλη του. Άρα χρειάζεται την ανταπόκριση και τη δυναμική παρουσία τους με φρέσκιες ιδέες και δράσεις.
Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους μας τίμησαν και ήρθαν στη συνάντηση αυτή, λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη όσα συζητήθηκαν και ξεκινάμε με θετική ενέργεια και πολλή όρεξη τις νέες δράσεις μας.


















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου