Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Πρόσκληση σε συνέλευση 2011


Αγαπητά μας μέλη.
Φέτος συμπληρώνονται 6 χρόνια από την ίδρυση του Συλλόγου μας και από την εκλογή του πρώτου Διοικητικού Συμβουλίου στις 24/10/2005.
Σύμφωνα με το καταστατικό, η θητεία του Δ.Σ. είναι διετής. Γι αυτό σας καλούμε σε Γενική Συνέλευση την Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2011 και ώρα 18:00 στα Λιθαρίτσια. Θα γίνει οικονομικός απολογισμός και απολογισμός πεπραγμένων και στη συνέχεια εκλογές για το νέο Δ.Σ., την Εξελεγκτική Επιτροπή και τον Τομέα Καθηγητών Γαλλικής Γλώσσας.
Ο σύλλογός μας ξεκίνησε με 35 ιδρυτικά μέλη και σήμερα αριθμεί 170. Έχει καταφέρει να επιβληθεί στην πόλη μας και να αποκτήσει σεβασμό και κύρος μέσα από την δράση του και τις επιτυχείς συνεργασίες του με τους κυριότερος φορείς, ιδρύματα και συλλόγους της πόλης μας.
Για να εξακολουθήσει το έργο του και να το επεκτείνει χρειάζεται τη συμβολή σας, ώστε να υπάρξει αθρόα συμμετοχή και απαρτία. Είναι σημαντικό το νέο Δ.Σ. να εκλεγεί από όσο γίνεται μεγαλύτερο αριθμό μελών, όπως επίσης και να αναδειχθούν νέες υποψηφιότητες. Ειδικά μάλιστα, σε μια περίοδο που ο κλάδος των καθηγητών Γαλλικής Γλώσσας κλονίζεται σκληρά, η συλλογικότητα αποδεικνύεται απαραίτητη.
Επίσης, το Δ.Σ. λαμβάνοντας υπ’ όψιν και την οικονομική κατάσταση της χώρας μας, έλαβε την εξής απόφαση: όσα μέλη οφείλουν περισσότερες της μιας συνδρομές, θα μπορούν καταβάλλοντας μόνο τη συνδρομή το 2011, να είναι οικονομικά τακτοποιημένοι και επομένως να συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία, ενισχύοντας έτσι τις δυνάμεις του Συλλόγου.
Με εκτίμηση,
Το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου