Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016

Beaujolais 2016

Το ΔΣ του Ελληνο-Γαλλικού Συλλόγου Ιωαννίνων ευχαριστεί θερμά όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας στη γιορτή κρασιού στη Στοά Λούλη.

Στη μοναδική αυτή βραδιά Beaujolais Nouveau 2016, μοιραστήκαμε ξέγνοιστες στιγμές με κέφι, χορό, τραγούδι με συμπολίτες μας αλλά και με ταξιδιώτες Έλληνες και Γάλλους που βρέθηκαν στα Ιωάννινα από άλλες πόλεις και χώρες, ρώτησαν και ενημερώθηκαν για τη Γιορτή μας που διοργανώνεται για 9η συνεχόμενη χρονιά.
 Αξέχαστες οι ερμηνείες και οι διασκευές swing parisien και valse musette του καλεσμένου συγκροτήματος Les Enfants De Pigalle με ερμηνευτή το Rémi Cavat 

 Ευχαριστούμε και τον Γαλλο-Ελληνικό Σύλλογο Meraki (Γαλλία, Παρίσι) για το πλούσιο φωτογραφικό υλικό που μας έστειλε και προβλήθηκε στη Γιορτή μας. Η  διαμονή τους στην Ήπειρο την Άνοιξη 2015, το κοινό πικ-νικ των δύο Συλλόγων και όλες οι εντυπώσεις από το ταξίδι  αποτυπώθηκαν σε πανέμορφες φωτογραφίες.

Σημαντική η συμβολή των ΧΟΡΗΓΩΝ μας και η άριστη συνεργασία μαζί τους: DIONI Hotel, ΙΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Ιωαννίνων, 'Μελέτη' Ελένη Θάνου, Πρόκος.

  Rendez-vous au Beaujolais 2017 à Ioannina.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου