Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016

Ateliers- Τελική γιορτή



Άλλη μια δράση "Εργαστήρια Δημιουργικής Απασχόλησης στη Γαλλική γλώσσα για παιδιά Γ' και Δ' Δημοτικού" έφτασε με επιτυχία στο τέλος της.
Οι μικροί μας φίλοι διασκεδάζοντας, έμαθαν βασικά στοιχεία Γαλλικής γλώσσας και πολιτισμού μέσα από ευχάριστες δραστηριότητες που με κέφι σχεδίασαν οι καθηγήτριες- μέλη του Συλλόγου μας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τις καθηγήτριες για την εθελοντική συνεισφορά τους και τη συνεργασία τους, το πνευματικό Κέντρο Ιωαννίνων που μας παραχωρεί το χώρο της  "ΡΟΔΑΣ" καθώς και το Γαλλικό Ινστιτούτο Αθήνας (IFG) που πρόσφερε τα αναμνηστικά δωράκια  (μπλουζάκια, μπαλόνια, μολύβια κλπ). Ευχαριστούμε επίσης την Sarah Beudaert, stagiaire που κάνει την πρακτική της στην Αθήνα, που ήρθε ειδικά για τη γιορτή μας, και έκανε μια δράση για τα παιδιά.

Γονείς, μαθητές και καθηγήτριες παραυρέθηκαν στη Γιορτή Λήξης "ATELIERS 2016" το Σάββατο 4 Ιουνίου και ώρα 16:30 στο ΚΔΑΠ Ρόδα στο κέντρο των Ιωαννίνων.

Μετά την απονομή των αναμνηστικών διπλωμάτων στους μικρούς μαθητές και βεβαιώσεων συμμετοχής στις καθηγήτριες, περάσαμε μαζί με τους γονείς στο μπουφέ, γεμάτο με λιχουδιές που προσέφεραν οι καθηγήτριες των Aτελιέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου