Μια ξεχωριστή βιωματική εμπειρία για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.
Ο Βασίλης Παπαρούνας υποδέχεται τον διακεκριμένο γάλλο σεφ Dominique Perrot στον ξενώνα Ανέμη στα Ζαγοροχώρια.
Ζαγορίσιες πρώτες ύλες και γαλλική εκτέλεση σε μια πρώτη γαστρονομική συνάντηση,
"ζαγορίσια boulangerie" στα Κάτω Πεδινά.
Οι επισκέπτες αναζητούν και συλλέγουν μαζί με τους 2 λάτρες των αυθεντικών γεύσεων τα υλικά στην πανέμορφη φύση της Ηπείρου (μανιτάρια, βύσσινα, αγριοφράουλες κλπ). Επίσης θα έχουν τη δυνατότητα παρακολούθησης τυροκόμησης.
Οι επισκέπτες αναζητούν και συλλέγουν μαζί με τους 2 λάτρες των αυθεντικών γεύσεων τα υλικά στην πανέμορφη φύση της Ηπείρου (μανιτάρια, βύσσινα, αγριοφράουλες κλπ). Επίσης θα έχουν τη δυνατότητα παρακολούθησης τυροκόμησης.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου