Κυριακή, 24 Μαΐου 2015

Ζαγορίσια Boulangerie


Μια ξεχωριστή βιωματική εμπειρία για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

Ο Βασίλης Παπαρούνας υποδέχεται τον  διακεκριμένο γάλλο σεφ Dominique Perrot στον ξενώνα Ανέμη στα Ζαγοροχώρια.

Ζαγορίσιες πρώτες ύλες και γαλλική εκτέλεση σε μια πρώτη γαστρονομική συνάντηση, 

"ζαγορίσια boulangerie" στα Κάτω Πεδινά.

Οι επισκέπτες αναζητούν και συλλέγουν μαζί με τους 2 λάτρες των αυθεντικών γεύσεων τα υλικά στην πανέμορφη φύση της Ηπείρου (μανιτάρια, βύσσινα, αγριοφράουλες κλπ). Επίσης θα έχουν τη δυνατότητα παρακολούθησης τυροκόμησης. 


30 Μαΐου με 1η Ιουνίου στον ξενώνα Ανέμη - Κάτω Πεδινά 

Πληροφορίες κρατήσεις: τηλ.26530 72003




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου