Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

Ετήσια γενική συνέλευση του Συλλόγου

Ιωάννινα, 7 Ιουνίου 2010.

Αγαπητά μας μέλη,
Σας προσκαλούμε στην ετήσια γενική συνέλευση του Συλλόγου μας που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 16 Ιουνίου και ώρα 20:00, στο καφέ Plaza, στο ξενοδοχείο Olympic.
Θα γίνει αρχικά απολογισμός πεπραγμένων και οικονομικός απολογισμός της χρονιάς και θα ακολουθήσει η παρουσίαση του σχεδιασμού εκδηλώσεων της επόμενης.
Στα άμεσα σχέδιά μας και για να ικανοποιήσουμε την επιθυμία πολλών μελών και φίλων που θέλουν να ακούσουν και να μιλήσουν γαλλικά, θα οργανώσουμε συναντήσεις, τα «café français». Το πρώτο ραντεβού μας θα είναι την Τετάρτη, 23 Ιουνίου και ώρα 18:30, στο καφέ Le Monde, Ανεξαρτησίας 42 (εντός στοάς Μαραμένου). Venez nombreux et nombreuses!
Τέλος, όπως γνωρίζουμε όλοι, ο Σύλλογός μας στηρίζεται βασικά στα μέλη του και στη συνδρομή και βοήθειά τους. Συνεπώς, η κύρια πηγή εσόδων του είμαστε εμείς οι ίδιοι. Για να μπορούμε λοιπόν, να συνεχίσουμε αυτό το έργο, που θέλει να συμβάλλει στην πολιτιστική ανάπτυξη της πόλης μας, κρατώντας ζωηρό το πνεύμα της ελληνο-γαλλικής κουλτούρας, η ετήσια συνδρομή όλων μας (20 €) είναι απαραίτητη, όπως και η ενεργή συμμετοχή μας στις δραστηριότητες του Συλλόγου.
Υπολογίζουμε στην παρουσία σας.

Με εκτίμηση,
Για το Δ.Σ.


Χριστίνα Μέμου,
Γραμματέας του Ελληνο-Γαλλικού Συλλόγου Ιωαννίνων
Υ.Σ. Τα μέλη που οφείλουν παλαιότερες συνδρομές, μπορούν να δώσουν τις οφειλές τους σταδιακά, μέχρι τον Ιούνιο του 2011, που θα είναι έτος εκλογών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου